Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر کشور بنگلادش در ایران از واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی بازدید کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سفیر کشور بنگلادش در ایران از واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی بازدید کرد.

اعظم سارکر گوسال روز دوشنبه هفته جاری با استقبال نجف پور، رییس واحد الکترونیکی، وارد این دانشگاه شد و از امکانات فنی این واحد بازدید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در جریان این بازدید، جلسه مشترکی میان ریاست واحد الکترونیکی و اعظم سارکر گوسال برگزار شد. در این دیدار نجف پور به معرفی امکانات دانشگاه آزاد اسلامی و همچنین واحد الکترونیکی پرداخت. ایشان ضمن معرفی برنامه توسعه دانشگاه آزاد اسلامی به مثابه دانشگاه هوشمند (Smart University)، و گزارش تفاوت‌های آن با E-Learning، مزایای تحصیل مجازی دانشجویان بنگلادشی در ایران را بر شمرد و گفت: «کیفیت بالای علمی دانشگاه آزاد اسلامی، هزینه پایین تحصیل و سامانه‌های آموزشی یکپارچه مزیت بزرگی است تا اقشار متوسط و پایین در بنگلادش که عمدتا از امکان تحصیل برخورداد نیستند، از تحصیل دانشگاهی برخوردار شوند.» وی افزود: «واحد الکترونیکی آمادگی دارد تا سامانه‌های آموزشی مورد نیاز بنگلادش را طراحی نماید و به عنوان پیمانکار یا مشاور هوشمندسازی دانشگاهها، در کنار نظام آموزشی بنگلادش حضور داشته باشد.»

عزیز نجف پور ضمن استقبال از برگزاری دوره‌های مشترک و تبادل استاد میان دو کشور، گفت: «برگزاری دوره‌های آکادمیک مشترک، اعطای مدرک مشترک به داوطلبان این گونه دوره ها، برگزاری دوره‌های کوتاه مدت تخصصی و عمومی از جمله دیگر موارد است که می‌توان به عنوان بخشی از همکاری در نظر گرفت.

وی با اشاره به تجربه طرح پایش دانشگاه و سامانه پژوهشیار پیشنهاد داد چنین برنامه­ای در نظام آموزشی بنگلادش هم می­تواند انجام شود و پژوهش‌ها و پایان نامه‌های دانشجویان بنگلادشی به موضوعات بومی خودشان معطوف شود بدین صورت که در گام اول نظام مسائل و موضوعات کشور بنگلادش اخراج شود و متعاقبا امکان بدنه علمی ایشان به حل مسائل بپردازند. مثلا با توجه ظرفیت بالای بنگلادش در حوزه کشاورزی و شیلات دانشگاه آزاد اسلامی می­تواند زمینه توسعه مراکز رشد و استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان مرتبط با این دو حوزه و سایر حوزه­ها با استفاده از ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه‌های بنگلادش تمهید کند.

نجف پور با اشاره به تجربه آموزش و طبابت پزشکان بنگلادشی در ایران در دهه‌های گذشته، ظرفیت همکاری در بحث آموزش پزشکی و درمانی را مورد تاکید قرار داد و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی می‌تواند مرکز آموزش پزشکی و درمانی در بنگلادش تاسیس نماید.

گوسال اعظم سارکر با استقبال از پیشنهاد‌های رییس واحد الکترونیکی و اعلام اینکه موارد را به دولت ذیربط خود گزارش و پیگیری خواهد کرد، به پیشینه زبان فارسی در بنگلادش اشاره کرد و افزود: «ظرفیت‌های فراوانی وجود دارد که متاسفانه مورد غفلت بوده است و امیدوارم این جلسه نقطه عطف همکاری مشترک علمی میان دو کشور باشد. حدود هفت هزار لغت مشترک میان زبان بنگالی و فارسی وجود دارد. هزاران نفر زبان آموخته در زبان فارسی وجود دارد و این‌ها نشاندهنده علاقه مندی و ظرفیت بزرگ همکاری میان دو کشور است.»

سفیر بنگلادش نیز با اشاره به حدود ۱۷۰ میلیون مسلمان در بنگلادش، گفت: «ظرفیت‌های همکاری میان دانشگاه‌های جهان اسلام بی نظیر است و امیدوارم بتوانیم از آن به نحو احسن استفاده کنیم.»

رییس واحد الکترونیکی با اعلام اینکه الان بزرگترین مرکز آموزش زبان فارسی آنلاین دنیا در واحد الکترونیکی قرار داردادامه داد: با توجه علاقه مندی بنگلادشی‌ها به فرهنگ و زبان فارسی این واحد می­تواند نسبت به اجرای آموزش زبان فارسی برای بنگلادش به صورت مجازی اقدام نماید.

در ادامه جلسه نجف پور ضمناعلام آمادگی برای برقراری پیوند برادری میان واحد الکترونیکی و سایر واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه‌های بنگلادش، از وزیر علوم و دانشگاه‌های بنگلادش برای بازدید از امکانات دانشگاه آزاد اسلامی دعوت نمود. گوسال اعظم سارکر، سفیر کشور بنگلادش ضمن استقبال از تمامی پیشنهادات مطرح شده، نسبت به ادامه این تعاملات تاکید و یادآور شد: «کلیه این پیشنهادات عملیاتی است و آن‌ها را به داکا انتقال خواهد داد.»

در انتهای این دیدار، نجف پور هدیه‌ای از صنایع دستی ایران تقدیم سفیر بنگلادش نمود. متقابلا جناب گوسال نیز تابلوی نقاشی که بیانگر فرهنگ بومیان بنگلادش را تقدیم واحد الکترونیکی نمود.

همچنین در ابتدای ورود سفیر بنگلادش، بازدیدی از سامانه­های فنی واحد الکترونیکی صورت پذیرفت و مرکز مانیتورینگ سرورها، مرکز هوش سازمانی و مرکز برنامه ریزی و توسعه راهبردی بخش فنی و ال ام اس واحد مورد بازدید قرار گرفت.

در این جلسه، معاون بین الملل واحد، آقای سید محمد سادات اخوی و معاون فنی واحد اقای حسین علیزادهحضور داشتند

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه آزاد بنگلادش امکانات فنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی کشور بنگلادش سفیر بنگلادش زبان فارسی نجف پور دوره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۴۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمیرالله حسینی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل در آیین تکریم و معارفه مدیران کل قدیم و جدید اداره امور مدارس سمای واحد بابل اظهار کرد: این مدارس دارای ظرفیت مناسب برای افزایش دانش‌آموزشی بر مبنی سیاست‌های معاونت مهارت و علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی است که با توجه به امکانات موجود و همکاری انجمن اولیا توان افزایش جمعیت دانش‌آموزی را دارد.

وی افزود:‌ با توجه به هوشمندسازی مدارس سما، تجهیزات و امکانات دانشگاه، همدلی و اتحاد و وفاق کارکنان مدارس سما مردم به سما اعتماد کردند، باید به این اعتماد مردم پاسخ مثبت بدهیم و جمعیت دانش‌آموزشی را افزایش دهیم. معلمان و مدیران در تعالی و شکوفایی دانش آموزان نقش بسزایی دارند، نخبه پروری در سما ضروری است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل گفت: در راستای اهداف دانشگاه و گام دوم ملی دانشگاه و سند تحول این واحد دانشگاهی در حوزه مدارس سما و علوم تربیتی طبق سیاست‌های دانشگاه حرکت می‌کند. مدیران و معلمان مدارس سما باید برنامه محور باشند، هم‌اندیشی و همفکری مسئولان مدارس با خانواده‌ها سبب تقویت علمی و آموزشی دانش‌آموزان می‌شود.

حسینی تأکید کرد:‌ شهرستان بابل یکی از شهر‌های پرجمعیت استان بوده و دارای ظرفیت دانش‌آموزشی بالای است، مدیران و معلمان با نهادینه کردن دستاورد‌های علمی، فرهنگی و امکانات مدارس سما واحد بابل در جذب حداکثری تلاش مضاعف کنند.

به گزارش آنا، در این مراسم با قدردانی از تلاش بابک حسین زاد و مهدی بیگلری‌‎فیروز به‌عنوان مدیرکل اداره امور مدارس سمای واحد بابل معرفی شد. بیکلری پیش از این رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل را به عهده داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • از بازار داغ دید و بازدید‌ تا تریبون‌های آزاد/ تبیین روشنگرانه در جنگ ترکیبی
  • افزایش ۶ رشته محل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد زاهدان
  • دانشجوی واحد نی‌ریز مقام قهرمانی مسابقات استانی پرس سینه را کسب کرد
  • نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است
  • حضور فعال دانشگاه آزاد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • حضور فعال دانشگاه آزاد نجف‌آباد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • فیلم| مقام شامخ استاد از نگاه دانشگاهیان