Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراسم تکریم و معارفه، سرپرست جدید دانشگاه آزاد واحد الکترونیکی با حضور بیژن رنجبر، قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مراسم تکریم محمدرضا کشاورزی، رئیس سابق واحد الکترونیکی و معارفه عزیز نجف‌پور آقابیگلو، سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی با حضور بیژن رنجبر، قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  بیژن رنجبر، قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه، با تقدیر از زحمات محمدرضا کشاورزی در دوران مسئولیت در واحد الکترونیکی، گفت: با زحمات ایشان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی امروز یکی از بهترین واحد‌های این دانشگاه است.

وی افزود: با توجه به شیوع ویروس کرونا و لزوم برگزاری کلاس‌های درس مجازی، با اینکه هنوز زیرساخت‌های فناوری مجازی کاملاً شکل نگرفته بود، دانشگاه آزاد اسلامی به‌سرعت توانست این شرایط را پیاده‌سازی کند که بدون زحمات شبانه‌روزی همکاران ما در واحد الکترونیکی ممکن نبود.

رنجبر ادامه داد: با توجه به فعالیت نجف‌پور به‌ عنوان مشاور رئیس و دبیر شورای عالی فضای مجازی دانشگاه آزاد اسلامی و مجری طرح تحول دانشگاه در عرصه فضای مجازی، از ایشان انتظار می‌رود واحد الکترونیکی را به واحدی فعال‌تر و شکوفاتر از قبل تبدیل کند.

وی با اشاره به مطالبات مقام معظم رهبری و توصیه‌های ایشان در استفاده از فضای مجازی، گفت: رهبر معظم انقلاب توجه ویژه‌ای به این موضوع دارند و در نتیجه انتظارات ویژه‌ای نیز از نهاد‌ها و سازمان‌های مختلف در این حوزه دارند. دانشگاه آزاد اسلامی می‌تواند در این زمینه به‌عنوان موتور محرکه عمل کرده و برای دیگر نهاد‌ها الگو باشد.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: بدون شک دانشگاه آزاد اسلامی در دوران پساکرونا که حکمرانی آموزش عالی تغییر خواهد کرد، نقشی عمده و تأثیرگذار در کل کشور خواهد داشت و می‌تواند برای دیگر دانشگاه‌ها الگو باشد.

محمدرضا کشاورزی، رئیس سابق واحد الکترونیکی نیز در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از عملکرد خود در زمان تصدی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی، گفت: از سال ۹۲ که مسئولیت این واحد را برعهده گرفتم، شاخص‌های بسیاری در این واحد دانشگاهی تغییر کرده که نشان از پیشرفت چشمگیر واحد الکترونیکی در مقایسه با دیگر واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی دارد.

وی ادامه داد: این واحد در سال ۹۲ تنها ۶ رشته گرایش و تعداد محدودی دانشجو داشت، اما در سال ۱۳۹۵ با جهشی عظیم، به بیش از ۴۰۰ رشته گرایش و ۲۰ هزار دانشجو رسید و تبدیل به بزرگترین دانشگاه مجازی کشور شد.

کشاورزی با بیان اینکه در آغاز مسئولیتم در واحد الکترونیکی، تمامی فرآیند‌ها در این واحد غیرالکترونیکی بود؛ گفت: در سال ۹۲ همه فرآیند‌ها از جمله ثبت‌نام دانشجویان، تسویه حساب، دفاع از پایان نامه، امور مالی و… به‌صورت کاملاً غیرالکترونیکی انجام می‌شد و تنها برگزاری کلاس‌ها الکترونیکی بود، درصورتی‌ که در حال حاضر تمام امور مربوط به این واحد حتی برگزاری امتحانات، به‌ صورت الکترونیکی است. در این مدت سامانه‌های متعددی مانند هاستینگ، دفتر مجازی مرکز رشد، وادانا، سامانه پژوهش، دفاع و آزمون آنلاین و ده‌ها سامانه دیگر توسط این واحد ایجاد شده که زمینه مناسبی را برای رشد درآمد در واحد ایجاد کرده است.

رئیس سابق دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی بیان کرد: این واحد دانشگاهی اولین دانشگاهی بود که از لحاظ تعداد رشته و دانشجو تا این حد موفق عمل کرد. همچنین اولین دانشگاهی که کار فرهنگی مجازی را آغاز کرد، واحد الکترونیکی بود. برگزاری جلسات مجازی در این واحد از لحاظ تعداد شرکت کنندگان و کیفیت جلسات، بی نظیر است.

وی با بیان اینکه تا کنون بیش از ۸۰۰ هزار نفر دانشجو در ترم جاری از کلاس‌های این واحد استفاده کرده‌اند و بیش از دو و نیم میلیون جلسه برگزار شده است. گفت: تا کنون بیش از ۵۰ هزار تیکت برای پاسخگویی به مشکلات دانشجویان و اساتید پاسخ داده شده و کارشناسان ما به بیش از یک میلیون تماس موفق پاسخ داده‌اند. همچنین روزانه ۴۰ ترابایت دانلود از طریق زیرساخت‌های بزرگترین دانشگاه مجازی کشور انجام می‌شود که این میزان محبوبیت نه تنها در حوزه دانشگاهی بلکه در سطح کشوری، رقم قابل توجهی است.

کشاورزی تاکید کرد: با ایجاد زیرساخت‌های لازم توسط واحد الکترونیکی برای برگزاری کلاس‌های واحد‌های مختلف دانشگاه آزاد به صورت آنلاین، این واحد دانشگاهی بسترساز رکوردزنی دانشگاه آزاد اسلامی را به عنوان بزرگترین دانشگاه آنلاین جهان فراهم کرد که این مرهون نظرات راهگشای ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی است.

در ادامه، نجف‌پور آقابیگلو سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی با بیان اینکه دانشگاه در هر جامعه‌ای سه کارکرد کلان دارد، گفت: تولید علم و پژوهش، تربیت نیروی انسانی متخصص و فرهنگ‌سازی سه کارکرد اصلی و کلان دانشگاه است.

وی با اشاره به جایگاه فضای مجازی در دنیای فعلی و پس از شیوع کرونا، اظهار کرد: دنیا به سمت مجازی شدن حرکت می‌کند. جهان آینده جهان سایبری فیزیکی است و کشور‌های پیشرو آینده خود را بر این اساس ترسیم کرده‌اند. جمهوری اسلامی ایران نیز باید بر مجازی‌سازی تمرکز کند.

نجف‌پور آقابیگلو با اشاره به برنامه‌های آتی خود به‌عنوان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی، گفت: سه فرآیند «تربیت دانشجویان متخصص»، «معماری و مجازی‌سازی دانشگاه آزاد اسلامی» و «تولید علم و ادبیات در حوزه فضای مجازی» را در این واحد به‌جد پیگیری خواهیم کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه آزاد آموزش مجازی بیژن رنجبر دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی فضای مجازی برگزار شد کلاس ها نجف پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۸۱۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس با حضور رئیس این دانشگاه برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس در این نشست با اشاره به قرار گرفتن وضعیت دانشگاه در مدار کیفیت اظهار کرد: در این شرایط باید به گونه‌ای مدیریت کنیم که دانشگاه دچار روزمرگی نشود تا با آینده‌نگری به رشد و پیشرفت هرچه بیشتر آن در بخش‌های مختلف کمک کنیم.

محمدرضا قائدی افزود: باید تمرکز واحد‌های دانشگاهی بر افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد و دکتری و همچنین در حد امکان رشته‌های علوم پزشکی قرار گیرد تا امکان جذب دانشجو در این رشته‌ها هرچه بیشتر مهیا شود.

وی به موضوع تغییر و جابه‌جایی محل برخی رشته‌های مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد بین واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس اشاره کرد و متذکر شد: این فرآیند جابه‌جایی رشته‌ها که با همکاری مرکز آزمون دانشگاه و مصوبه وزارت علوم صورت گرفت کمک بسیار بزرگی به این واحد‌ها برای جذب دانشجو کرده تا در رشته‌هایی که سالیان متمادی فاقد پذیرش دانشجو بودند در واحد دانشگاهی دیگری بتوان به جذب دانشجو پرداخت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس متذکر شد: برای نخستین‌بار در این دانشگاه، شورای وقف و امور خیّرین راه‌اندازی شده و این ظرفیت بسیار مناسبی است که در همه شهر‌ها و میان دانشگاهیان وجود دارد تا از ظرفیت افراد خیّر برای همکاری در تحصیل جوانان و دانشجویان کمک گرفت.

قائدی، امکان سرمایه‌گذاری خیّرین مستقر در شهر‌های مختلف استان فارس را برای توسعه دانشگاه به لحاظ زیرساخت‌های امکاناتی و کمک در تحصیل دانشجویان کم‌بضاعت راهکار بسیار مناسبی برای توسعه دانشگاه برشمرد و متذکر شد: این امر در واحد‌های دانشگاهی و شهر‌هایی که به امور خیریه شهریه هستند بیشتر مورد توقع و انتظار است.

وی از برگزیده شدن استان فارس در موضوع اسناد و املاک دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و افزود: درباره اسناد و املاک دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس؛ سازمان مرکزی این استان را به‌عنوان برترین استان و واحد شیراز را به‌عنوان برترین واحد معرفی کرده و این نشان می‌دهد که در زمینه اخذ اسناد و املاک دانشگاه در شرایط فعلی ذهنیت بسیار مناسبی در دانشگاه شکل گرفته است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس، دانشگاه آزاد اسلامی را که مولود انقلاب اسلامی است برای هر شهر و منطقه‌ای پایگاه ثابت انقلاب اسلامی دانست و افزود: در زمینه اجرای بخشنامه آراستگی با لحاظ این موضوع که در شهر‌ها و مناطق استقرار دانشگاه آزاد اسلامی، این دانشگاه را پایگاه ثابت انقلاب می‌شناسند نکته بسیار حائز اهمیتی است که موجب شده، خانواده‌ها از هر جهت با اطمینان کامل فرزندانشان را به ما بسپارند و در این راستا انتظارات از دانشگاه برای اجرای بخشنامه آراستگی نیز بسیار بالاتر می‌رود.

قائدی، موفقیت در مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی را مشروط به مدیریت چندوجهی دانست و یادآور شد: موفقیت در مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی به شرطی حاصل می‌‌شود که در وجوه مختلف اعم از فرهنگی، آموزشی، توسعه رشته، توجه به امور مالی، ورزشی و سایر امور در حد عالی مدیریت کنیم.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس هم در جمع رؤسای واحد‌ها و مراکز این دانشگاه با اشاره به اهمیت جایگاه گروه معارف در واحد‌های دانشگاهی تشریح کرد: در مقطع اغتشاشات سال ۱۴۰۱ بیشترین کلاس‌هایی که با حداکثر نظم برگزار شد و امر پاسخگویی به شبهات را به عهده گرفت کلاس‌های معارف اسلامی بود و این ایجاب می‌کند که از استادان این گروه تجلیل و تقدیر شود.

حجت‌الاسلام مهدی یعقوبی افزود: در سال جاری اولویت فعالیت‌های دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس با حمایت از گروه معارف و کلاس‌های آن شکل گرفته است.

وی همچنین خواستار تمرکز بر همکاری در برگزاری مسابقات کشوری جشنواره نهج‌البلاغه شد و افزود: برای سومین سال متوالی برگزاری دوره حامیم ۳ در دستورکار این نهاد قرار گرفته و مقرر شده که در نیمه نخست تابستان امسال دوره استانی این طرح با همکاری رؤسای واحد‌ها و با حضور دانشجویان فعال فرهنگی برگزار شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد
  • رییس جدید اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مشهد معارفه شد
  • دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد
  • افزایش ۶ رشته محل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد زاهدان
  • دانشجوی واحد نی‌ریز مقام قهرمانی مسابقات استانی پرس سینه را کسب کرد
  • نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • فیلم| مقام شامخ استاد از نگاه دانشگاهیان