Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی ناحیه شبستر گفت: «در حال طراحی نرم‌افزاری هستیم تا دانشجویان خارج از کشور که بیشتر از ترکیه و آذربایجان و ... هستند، جذب کنیم و واحد بین‌الملل را در بستر الکترونیکی راه‌اندازی کنیم.»

غلامرضا کاظمی‌زاده در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا، درباره اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی ناحیه شبستر در آموزش غیرحضوری و مجازی دانشجویان اظهار کرد: «هر تهدیدی که اتفاق می‌افتد، می‌توان با تدبیر آن را به فرصت تبدیل کرد و کرونا فرصتی را به دانشگاه آزاد و دیگر دانشگاه‌ها داد که به سمت آموزش مجازی برود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی با بیان اینکه دانشجویان تحصیلات تکمیلی خیلی خوب از آموزش مجازی استقبال کردند، افزود: «در رشته کامپیوتر 50 عضو هیئت علمی داریم و همه همکاران وارد کار شدند و LMS تحت سیدا را راه‌اندازی و براساس بستر سیدا آموزش‌ها را ارائه کردیم. نواقص نیز به مرور برطرف شد؛ چراکه گزارش‌دهی‌های ما آنلاین است.»

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی ناحیه شبستر ادامه داد: «روز به روز مشارکت‌ها در آموزش مجازی بیشتر می‌شود، تمام استادان دانشگاه در کلاس‌های مجازی شرکت و بیش از 70 درصد دانشجویان نیز از این کلاس‌ها استقبال کردند و یکی از دلایل استقبال این است که دانشجوی غیربومی زیاد داریم.»

تداوم  آموزش مجازی در دوران پساکرونا

کاظمی‌زاده بیان کرد: «برنامه داریم که برای دوران پساکرونا نیز آموزش مجازی را ادامه دهیم و در حال کار و طراحی نرم‌افزاری هستیم تا دانشجویان خارج از کشور هم که بیشتر از ترکیه و آذربایجان و ... هستند، جذب کنیم و واحد بین‌الملل را در بستر الکترونیکی راه‌اندازی کنیم.»

وی عنوان کرد: «بحران کرونا مشکلاتی را پدید آورد؛ اما نقطه مقابل آن یک‌سری خودباوری‌ها و مسیرهای جدید را پیش روی ما قرار داد.»

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی ناحیه شبستر خاطرنشان کرد: «اعتقاد دارم که آموزش مجازی و برخط همراه با تصویر بسیار عالی است و این نوع آموزش موجب جذب بیشتر دانشجو و افزایش کیفیت تدریس استادان خواهد شد.»

کاظمی‌زاده تأکید کرد: «در زمینه برگزاری جلسات دفاع، نرم‌افزار بومی ایجاد کردیم که به‌صورت تصویری جلسات دفاع را به‌صورت مجازی برگزار کنیم و این اقدام در کاهش مخاطرات و هزینه‌های برگزاری جلسات بسیار مؤثر خواهد بود.»

انتهای پیام/4103/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی شبستر آموزش الکترونیک آموزش مجازی واحد بین الملل دانشگاه برخط بستر الکترونیکی آموزش مجازی راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۳۵۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، واحد علوم و تحقیقات، برای نخستین بار در دانشگاه آزاد اسلامی و با پیگیری‌های صورت گرفته از سوی اداره کل طرح و برنامه، بودجه و تعالی سازمانی با رهنمودهای قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی در واحد علوم و تحقیقات و معاونت توسعه و مدیریت منابع این واحد، موفق به دریافت گواهینامه‌های استاندارد بین‌المللی به شرح زیر شده است:

بیشتر بخوانید: دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات و شرکت ملی انفورماتیک سند همکاری امضا کردند

ISO ۱۰۰۰۲:۲۰۱۸ (فرآیند رسیدگی به شکایات ذی‌نفعان)؛

ISO ۱۰۰۰۴:۲۰۱۸ (سنجش میزان رضایت‌مندی مشتری)؛

ISO ۲۱۰۰۱:۲۰۱۸ (استانداردسازی مدیریت آموزشی مبتنی بر نیازهای فراگیران)؛

ISO ۱۰۰۱۵:۲۰۱۹ (مدیریت شایستگی و توسعه افراد)؛

گواهینامه ISO ۲۱۰۰۱ و گواهینامه ISO ۱۰۰۱۵؛ برای نخستین ‌بار در سطح دانشگاه‌های کشور توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، کسب شده است.

گفتنی است، اقدامات صورت گرفته در فرآیند کسب گواهینامه‌های استاندارد بین المللی ISO پیرو تاکیدات دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و متمرکز بر محورهای سند تحول و تعالی این دانشگاه، محقق شده است.

لازم به ذکر است، در مسیر دریافت این چهار گواهینامه، "محور راهبردی دانشگاه سرآمد و پاسخگو" مبتنی بر تحقق اهداف مندرج در بسته کاری مشتمل بر ارتقاء پاسخگویی و قابلیت حل مسئله، توسعه فناوری، نوآوری و کارآفرینی و ارتقاء جایگاه بین‌المللی و الهام‌بخشی، مدنظر قرار گرفته است.

همچنین "محور راهبردی دانشگاه کارآمد و پایدار" مبتنی بر تحقق اهداف مندرج در بسته کاری شامل دستیابی به سازمان یادگیرنده، فعالیت‌های منسجم و هم‌افزایی شبکه‌ای و تحول در فرهنگ سازمانی، از دیگر ضرورت‌های تبیین شده جهت دریافت گواهینامه‌های استاندارد بین المللی ISO در واحد علوم و تحقیقات، بوده است.

بر اساس این گزارش، گواهینامه‌های استاندارد بین‌المللی ذیل توسط شرکت کیفیت و انطباق پویا (KQR) دریافت شده است که ISO۱۰۰۰۲ و ISO۱۰۰۰۴ تحت لیسانس Benchmark certificate انگلستان و گواهینامه‌های استاندارد بین‌المللی ISO۲۱۰۰۱ و ISO۱۰۰۱۵ تحت لیسانس استرالیا، صادر شده است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229476 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

دیگر خبرها

  • سکوی «تامین و تولید» راه‌اندازی می‌شود/ تبیین ظرفیت‌های ایران
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • از بازار داغ دید و بازدید‌ تا تریبون‌های آزاد/ تبیین روشنگرانه در جنگ ترکیبی
  • کسب عنوان برتر دانشجویان دانشگاه آزاد سقز در جشنواره نمایشنامه‌خوانی
  • کسب عنوان برتر دانشجویان دانشگاه آزاد سقز در جشنواره نمایشنامه خوانی
  • حضور فعال دانشگاه آزاد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • حضور فعال دانشگاه آزاد نجف‌آباد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکایی
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات