Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@10:54:28 GMT

شیوه نامه آموزش مجازی در دانشگاه آزاد ابلاغ شد

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۴۳۷۵۹

شیوه نامه آموزش مجازی در دانشگاه آزاد ابلاغ شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بخشنامه «شیوه‌نامه آموزش مجازی در دانشگاه آزاد اسلامی» را به معاونان، روسای مراکز، مدیران‌کل سازمان مرکزی و روسای استان‌ها، واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ کرد.

در این بخشنامه آمده است: پیرو بخشنامه شماره ۱۰/۸۰۴۲۴ مورخ ۹۸/۱۲/۱۲ جهت عملیاتی‌سازی آموزش غیرحضوری شیوه‌نامه مکمل به صورت زیر ابلاغ می‌شود: الف - ارائه آموزش مجازی توسط استان: در این روش استان‌ها مطابق مراحل زیر اقدام کنند: ۱- استان‌های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی می‌بایست از زیرساخت سخت‌افزاری و نرم‌افزاری واحد الکترونیکی جهت برگزاری کلاس‌های آموزشی واحدهای آن استان به صورت برخط استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲- فرم درخواست سرویس‌های آموزشی (آنلاین) واحد مربوطه برای واحد الکترونیکی در سامانه http://azad.iauec.ac.ir/order تکمیل و ارسال گردد. جهت تایید نهایی نامه درخواست با امضا رییس واحد برای واحد الکترونیکی ECE گردد.

۳- تکمیل­ و ارسال فایل‌های اکسل موجود در لینکhttp://azad.iauec.ac.ir/order در فرم مربوطه به صورت الکترونیکی

۴- پیگیری و هماهنگی تلفنی با واحد الکترونیکی حاصل شود.

۵- آموزش اساتید و دانشجویان جهت استفاده از کلاس‌های برخط توسط محتواهای آموزشی در آدرس http://azad.iauec.ac.ir/supportانجام می‌گیرد. هر استان یک تیم پشتیبانی فنی با مدیریت مدیر فناوری اطلاعات استان تشکیل می‌دهد، در صورتی که دانشجویان یا اساتید در استفاده از کلاس‌های برخط مشکلی داشتند با تیم پشتیبانی فنی استانی تماس خواهند گرفت. تبصره: آموزش تیم‌های پشتیبانی فنی استانی توسط واحد الکترونیکی به صورت آنلاین انجام خواهد پذیرفت. بدین منظور تمام استان‌ها لیست افراد تیم پشتیبانی فنی به همراه شماره موبایل آنها را به واحد الکترونیکی اعلام کند.

۶- نظارت بر حضور و غیاب دانشجویان و تشکیل منظم کلاس‌ها و کلیه امور آموزشی بر عهده واحد دانشگاهی مربوطه است.

۷- با توجه به اینکه ممکن است اساتید برخی از واحدها دارای سیستم کامپیوتری شخصی و اینترنت مناسب نباشند لذا جهت بر طرف نمودن این مشکل می بایست محلی در هر یک از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در ۴۸ ساعت کاری پس از ابلاغ این بخشنامه برای این منظور در نظر گرفته شود و تجهیز به سیستم کامپیوتری و اینترنت شود. اساتید می‌توانند جهت تدریس از مکان دلخواه خود و یا واحد دانشگاهی طبق ساعات برنامه‌ریزی شده درسی اقدام کنند. (در انجام این بند میبایست الزامات بهداشتی درخصوص تجهیزات ارائه شده به اساتید رعایت شود.)

۸-اساتید و دانشجویان برای استفاده از سامانه آموزش برخط می بایست سیستم های مورد نیاز و اینترنت طبق الزامات مورد نیاز مندرج در وب سایتhttp://azad.iauec.ac.ir را تهیه نمایند.

۹- با توجه به شرایط فعلی کشور جهت ارائه زیرساختهای سخت افزاری و نرم افزاری و پشتیبانی‌های فنی هیچ هزینه‌ای توسط واحد الکترونیکی از استان‌ها دریافت نمی‌گردد.

۱۰- در صورتی که محتوای تکمیلی آموزشی دروس برای غنی‌سازی آموزش مجازی از طرف واحد دانشگاهی و یا اساتید دروس وجود داشته باشد، امکان بارگذاری آن بر روی سامانه الکترونیکی وجود دارد. ب-مهمان شدن تک درس دانشجویان به واحد الکترونیکی واحدهایی که به هر دلیلی (مانند عدم دسترسی به استاد حائز شرایط یا فقدان تجهیزات فنی مناسب در آن واحد) توانایی برگزاری کلاس‌های خود را به صورت آموزش مجازی بر خط (بند الف) ندارند، می‌توانند دانشجویان خود را به واحد الکترونیکی مهمان کنند. جهت مهمان شدن اقدامات ذیل توسط واحد می‌بایست انجام شود.

۱- ارسال لیست دانشجویان و درس مربوطه برای مهمانی به فرمت استاندارد اکسل توسط واحد مربوطه برای واحد الکترونیکی مطابق فرم موجود در http://azad.iauec.ac.ir/guest * مسئولیت آموزشی واحدهای درسی اعلام شده دانشجویان بر عهده واحد دانشگاهی مبدأ است.

۲- واحد دانشگاهی مربوطه بایستی به دانشجوهایی که آنها را میهمان کرده، اطلاع‌رسانی لازم در خصوص مهمان شدنشان در واحد الکترونیکی را انجام دهد.

۳- هدایت تحصیلی، تدریس و اطلاع رسانی به دانشجویان تا پایان ترم ۲-۹۹-۹۸ به دانشجویان مهمان شده به واحد الکترونیکی برعهده واحد الکترونیکی است (مطابق با ضوابط و شرایط واحد الکترونیکی) و پس از برگزاری آزمون پایان ترم، نمره دانشجو را به واحد دانشگاهی مبدا اعلام خواهد کرد. نظارت بر نحوه تدریس اساتید، محتوای تدریس شده دروس، حق الزحمه اساتید و نظارت بر حضور و غیاب دانشجویان و تشکیل منظم کلاس‌ها و کلیه امور آموزشی بر عهده واحد الکترونیکی است.

طهرانچی در این بخشنامه تأکید کرده است؛ برای اجرایی شدن هر یک از بندهای این بخشنامه، استان‌ها می‌بایست به واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و به کلیه اساتید و دانشجویان خویش از طریق سیستم‌های اطلاع رسانی همچون پیامک و شبکه های اجتماعی و وب‌سایت و پیگیری‌های تلفنی و غیره اطلاع رسانی مکفی کنند.

کد خبر 4870171 مهتاب چابوک

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد مهدی طهرانچی آموزش مجازی بخشنامه دانشگاه آزاد اسلامی ویروس کرونا دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه ها وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشجویان مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران علی خاکی صدیق آموزش مجازی دانشگاه تهران دانشگاه پیام نور دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی واحد دانشگاهی پشتیبانی فنی آموزش مجازی اطلاع رسانی توسط واحد استان ها کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۴۳۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمیرالله حسینی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل در آیین تکریم و معارفه مدیران کل قدیم و جدید اداره امور مدارس سمای واحد بابل اظهار کرد: این مدارس دارای ظرفیت مناسب برای افزایش دانش‌آموزشی بر مبنی سیاست‌های معاونت مهارت و علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی است که با توجه به امکانات موجود و همکاری انجمن اولیا توان افزایش جمعیت دانش‌آموزی را دارد.

وی افزود:‌ با توجه به هوشمندسازی مدارس سما، تجهیزات و امکانات دانشگاه، همدلی و اتحاد و وفاق کارکنان مدارس سما مردم به سما اعتماد کردند، باید به این اعتماد مردم پاسخ مثبت بدهیم و جمعیت دانش‌آموزشی را افزایش دهیم. معلمان و مدیران در تعالی و شکوفایی دانش آموزان نقش بسزایی دارند، نخبه پروری در سما ضروری است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل گفت: در راستای اهداف دانشگاه و گام دوم ملی دانشگاه و سند تحول این واحد دانشگاهی در حوزه مدارس سما و علوم تربیتی طبق سیاست‌های دانشگاه حرکت می‌کند. مدیران و معلمان مدارس سما باید برنامه محور باشند، هم‌اندیشی و همفکری مسئولان مدارس با خانواده‌ها سبب تقویت علمی و آموزشی دانش‌آموزان می‌شود.

حسینی تأکید کرد:‌ شهرستان بابل یکی از شهر‌های پرجمعیت استان بوده و دارای ظرفیت دانش‌آموزشی بالای است، مدیران و معلمان با نهادینه کردن دستاورد‌های علمی، فرهنگی و امکانات مدارس سما واحد بابل در جذب حداکثری تلاش مضاعف کنند.

به گزارش آنا، در این مراسم با قدردانی از تلاش بابک حسین زاد و مهدی بیگلری‌‎فیروز به‌عنوان مدیرکل اداره امور مدارس سمای واحد بابل معرفی شد. بیکلری پیش از این رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل را به عهده داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اساتید و معلمان بهترین راهنما و الگوی جامعه
  • از بازار داغ دید و بازدید‌ تا تریبون‌های آزاد/ تبیین روشنگرانه در جنگ ترکیبی
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • شیوه نامه افزایش حقوق و دستمزد سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد تشریح شد
  • پذیرش۵۳ درصدی استاد محوری دانشجویان دکترای دانشگاه ها
  • نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم
  • ویژگی یک استاد نمونه، همیشه شاگرد خوب بودن است