Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدصادق ضیائی در ابتدای این مراسم با تاکید بر اهمیت موضوع فناوری اطلاعات و ارتباطات گفت: موفقیت‌های حاصل شده در دوره مسئولیت دکتر صحافی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، استنادات مهم و قابل اعتنایی است که می‌تواند ادامه راه فناوری اطلاعات و ارتباطات در دانشگاه آزاد اسلامی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مدیران نباید مسیر رفته را طی کنند، بلکه باید رو به جلو پیش روند، خاطرنشان کرد: همانطور که همه می‌دانند، هر دوره مدیریت در بازه زمانی مشخصی کارآیی و اثربخشی خود را دارد و بعد از آن، دوره غیر قابل کارآیی را برای فرد ایجاد می‌کند.

رئیس مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی با قدردانی از قبول مسئولیت حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی از سوی دکتر کشاورزی، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی تنها در یک حوزه، آموزش‌های مجازی را پیش می‌برد و تمرکز آن در واحد الکترونیکی، باعث ایجاد مشغله فراوان برای دکتر کشاورزی شده است.

وی افزود: واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی 20هزار دانشجو دارد که در طول 3 سال از 2هزار دانشجو به این تعداد رسیده و این موضوع نشان‌دهنده نگاه مدیریتی و بهره‌ورانه سرپرست این واحد دانشگاهی است.

دکتر ضیائی اظهار داشت: نسبت نیروی انسانی در واحد الکترونیکی به تعداد دانشجویان، یک به 200 است که از این توانمندی می‌توان برای بهره‌مندی همه واحدها استفاده کرد و از فناوری اطلاعات و ارتباطات در جهت اهداف کلان دانشگاه بهره برد.

وی تأکید کرد: همانطور که دکتر کشاورزی گفته است؛ ما برای کمک به واحدها آمده‌‌ایم و بدون همکاری واحدها، کارها پیش نخواهد رفت. معنی این جمله در لغت همکاری و در بطن تخصصی آن، استفاده از منابع انسانی دانشگاه آزاد اسلامی است.

رئیس مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه هدف و جهت در راستای منابع انسانی شکل می‌گیرد، تاکید کرد: مدیریت نباید به گونه‌ای باشد که دوران مدیریت کلاسیک را دوره کنیم و به تعبیری تکنولوژی نباید بر ما تسلط داشته باشد، بلکه ما باید بر تکنولوژی مسلط باشیم. نیروی انسانی آگاه است که به ما می‌گوید به کدام تکنولوژی نیازمندیم. سرمایه اصلی دانشگاه آزاد اسلامی نیروی انسانی است و باید با مدیریت کارشناسی، اهداف را مدیریت کنیم.

دکتر ضیائی در پایان خاطرنشان کرد: باید تغییر در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی را به فال نیک گرفته و در راستای تحقق اهداف، خودمان را جزئی از دانشگاه بدانیم.

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۷۷۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، واحد علوم و تحقیقات، برای نخستین بار در دانشگاه آزاد اسلامی و با پیگیری‌های صورت گرفته از سوی اداره کل طرح و برنامه، بودجه و تعالی سازمانی با رهنمودهای قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی در واحد علوم و تحقیقات و معاونت توسعه و مدیریت منابع این واحد، موفق به دریافت گواهینامه‌های استاندارد بین‌المللی به شرح زیر شده است:

بیشتر بخوانید: دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات و شرکت ملی انفورماتیک سند همکاری امضا کردند

ISO ۱۰۰۰۲:۲۰۱۸ (فرآیند رسیدگی به شکایات ذی‌نفعان)؛

ISO ۱۰۰۰۴:۲۰۱۸ (سنجش میزان رضایت‌مندی مشتری)؛

ISO ۲۱۰۰۱:۲۰۱۸ (استانداردسازی مدیریت آموزشی مبتنی بر نیازهای فراگیران)؛

ISO ۱۰۰۱۵:۲۰۱۹ (مدیریت شایستگی و توسعه افراد)؛

گواهینامه ISO ۲۱۰۰۱ و گواهینامه ISO ۱۰۰۱۵؛ برای نخستین ‌بار در سطح دانشگاه‌های کشور توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، کسب شده است.

گفتنی است، اقدامات صورت گرفته در فرآیند کسب گواهینامه‌های استاندارد بین المللی ISO پیرو تاکیدات دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و متمرکز بر محورهای سند تحول و تعالی این دانشگاه، محقق شده است.

لازم به ذکر است، در مسیر دریافت این چهار گواهینامه، "محور راهبردی دانشگاه سرآمد و پاسخگو" مبتنی بر تحقق اهداف مندرج در بسته کاری مشتمل بر ارتقاء پاسخگویی و قابلیت حل مسئله، توسعه فناوری، نوآوری و کارآفرینی و ارتقاء جایگاه بین‌المللی و الهام‌بخشی، مدنظر قرار گرفته است.

همچنین "محور راهبردی دانشگاه کارآمد و پایدار" مبتنی بر تحقق اهداف مندرج در بسته کاری شامل دستیابی به سازمان یادگیرنده، فعالیت‌های منسجم و هم‌افزایی شبکه‌ای و تحول در فرهنگ سازمانی، از دیگر ضرورت‌های تبیین شده جهت دریافت گواهینامه‌های استاندارد بین المللی ISO در واحد علوم و تحقیقات، بوده است.

بر اساس این گزارش، گواهینامه‌های استاندارد بین‌المللی ذیل توسط شرکت کیفیت و انطباق پویا (KQR) دریافت شده است که ISO۱۰۰۰۲ و ISO۱۰۰۰۴ تحت لیسانس Benchmark certificate انگلستان و گواهینامه‌های استاندارد بین‌المللی ISO۲۱۰۰۱ و ISO۱۰۰۱۵ تحت لیسانس استرالیا، صادر شده است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229476 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

دیگر خبرها

  • طهرانچی: معماران دانشگاه آزاداسلامی پروژه مسکن دانشگاه را طراحی می‌کنند
  • دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد
  • جلسه کمیسیون دائمی هیأت امنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
  • داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی